0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Contact met een verhuizer werkzaam in Eindhoven

Gaat u verhuizen vanuit Eindhoven? Schakel dan een bij Allfree aangesloten verhuizer in voor een zorgloze verhuizing. Zij bieden over het algemeen verhuisservice op maat aan. Dat betekent dat u zelf kiest van welke diensten u gebruik wilt maken. Wilt u alleen een verhuiswagen huren? Of zoekt u verhuizers die u helpen met in- en uitpakken? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0800 255 3733. Of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606