085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Eindhoven
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Verhuiswagen nodig?

Verhuizers helpen u tijdens het hele verhuisproces. Dat houdt in dat ze vaak ook een verhuiswagen kunnen bieden. Een verhuiswagen is in veel gevallen noodzakelijk bij een verhuizing en daarom zijn verhuiswagens niet weg te denken bij menig verhuisbedrijf. Neem contact op voor een verhuisbedrijf in Eindhoven of omgeving via 085 - 106 1600 en maak een afspraak!

Huur bij ons een verhuiswagen!

Wilt u niet uw complete verhuizing door een verhuisbedrijf laten verzorgen, maar heeft u wel een verhuiswagen nodig? Meestal is dat ook geen enkel probleem. U kunt bij vele verhuizers ook terecht voor de verhuur van verhuiswagens. U krijgt er dan meestal een chauffeur bij die u op de dag zelf ook helpt met sjouwen. Er zijn verschillende formaten wagens waar uit gekozen kan worden. Voor een eenpersoonshuishouden raden wij een kleine verhuiswagen aan, deze heeft genoeg laadvermogen. Voor de verhuizing van een groot gezin zijn er grotere vrachtwagens beschikbaar en u kunt natuurlijk altijd meer dan één wagen huren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een verhuisbedrijf die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606