0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Eindhoven
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Eindhoven?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Eindhoven

Verhuiswagen nodig?

Verhuizers helpen u tijdens het hele verhuisproces. Dat houdt in dat ze vaak ook een verhuiswagen kunnen bieden. Een verhuiswagen is in veel gevallen noodzakelijk bij een verhuizing en daarom zijn verhuiswagens niet weg te denken bij menig verhuisbedrijf. Neem contact op voor een verhuisbedrijf in Eindhoven of omgeving via 0800 255 3733 en maak een afspraak!

Huur bij ons een verhuiswagen!

Wilt u niet uw complete verhuizing door een verhuisbedrijf laten verzorgen, maar heeft u wel een verhuiswagen nodig? Meestal is dat ook geen enkel probleem. U kunt bij vele verhuizers ook terecht voor de verhuur van verhuiswagens. U krijgt er dan meestal een chauffeur bij die u op de dag zelf ook helpt met sjouwen. Er zijn verschillende formaten wagens waar uit gekozen kan worden. Voor een eenpersoonshuishouden raden wij een kleine verhuiswagen aan, deze heeft genoeg laadvermogen. Voor de verhuizing van een groot gezin zijn er grotere vrachtwagens beschikbaar en u kunt natuurlijk altijd meer dan één wagen huren.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606